SilverSpace (3).JPG

Residential Complex at Madhyamgram 
January 2013 - April 2018

The 2,90,000 sqft floor area B+G+10 Residential Complex at Madhyamgram is situated at a very close proximity to Netaji Subhash Chandra Bose International Airport. All the individual apartments were designed to have three sides open having natural cross ventilation and ample day light, thereby reducing carbon footprint. 
The complex was designed with all the modern amenities of club, community hall, library, gym, indoor games area, covered swimming pool, children’s play area with outdoor play furniture. 
All entrance lobbies are accessible with ramps and lifts for easy movement of wheelchair and trolley. The project boasts for its complete barrier-free environment encouraging the movement of elderly and specially abled population of the society. 

© 2020 by Atelier IX

LogoPNG-2.png

Atelier IX

Follow us